top of page

Over Cosmico Beach

Ontdek de magie van Cosmico, waar Italiaanse charme hand in hand gaat met het prachtige Zandvoortse strand. Bij ons draait alles om elegante ontspanning en het omarmen van culinaire verrassingen. Of je nu een jonge avonturier, levensgenieter, verliefd stel of een groep gezellige vrienden bent, bij Cosmico ben je altijd welkom. Onze plek biedt een gezellige mix van trendy en traditioneel, speciaal ontworpen voor een onvergetelijke strandervaring.

 

Cosmico Beach, ons gezellige strandpaviljoen, is dé hotspot voor een relaxte en ongedwongen sfeer aan het strand. Laat je betoveren door onze eigentijdse stijl, omarmd door de prachtige omgeving, en geniet van een unieke beleving. Proef de heerlijkheden van shared dining, waar je kunt smullen van diverse originele Italiaanse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Ons team staat klaar om je het gevoel te geven dat je thuis bent, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op het strand en de zee.

Kortom, bij Cosmico Beach ben je niet zomaar op een plek, maar beleef je een onvergetelijke ervaring. De ideale spot om te ontspannen, te socializen en volop te genieten van het strandleven. Welkom bij Cosmico Beach, waar elk moment een nieuwe herinnering in de maak is.

Cosmico Beach - Entrance (1).PNG
_DSC6001.jpg
Meat the team

Bij Cosmico draait alles om een hecht en gezellig team. Samenwerking en plezier staan bij ons centraal; we geloven dat de beste ervaringen ontstaan wanneer we genieten van wat we doen. Ons team is toegewijd aan het creëren van onvergetelijke momenten voor onze gasten, met de klant altijd op nummer één. We zijn een leergierige groep die constant streeft naar verbetering en innovatie. Kom langs en ervaar de warme, gastvrije sfeer die ons team uniek maakt!

Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken, of het nu gaat om het keukenteam, de bar, het bedienen van gasten op het strand, het restaurant of zelfs de afwas. Bij Cosmico draait alles om een hecht en gezellig team. Samenwerking en plezier staan bij ons centraal; we geloven dat de beste ervaringen ontstaan wanneer we genieten van wat we doen. 

Print 2_edited.jpg
bottom of page