top of page

'De ideale setting voor zakelijk succes'

Stap binnen in een wereld van zakelijke mogelijkheden bij Cosmico Beach, waar ‘Het Strandhuis’ een idyllische setting biedt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 20 personen.

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie aan zee? Uw zoektocht eindigt hier! Cosmico Beach belichaamt flexibiliteit in al haar facetten. Wij transformeren deze ruimte naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Met een besloten ruimte direct grenzend aan de zee en een centrale ligging nabij het treinstation, is Cosmico Beach dé gedroomde locatie die uw bedrijfsevenement onvergetelijk maakt.

Cosmico Beach biedt voor elke zakelijke aangelegenheid de perfecte ambiance, en het beste van alles is dat wij alles voor u regelen! U hoeft alleen maar te focussen op uw speech, presentatie of workshop. Of het nu gaat om een intieme groep of een uitgebreider gezelschap, met een smaakvolle barbecue, sportieve activiteiten of een feestelijke afsluiting - wij realiseren uw visie. Alles wordt op maat georganiseerd, speciaal voor u.

bottom of page